Missie & Visie

Missie:

Samen met onze vrijwilligers werken we aan het versterken van de sociale cohesie in de wijk door het organiseren van diverse activiteiten en evenementen voor zowel jong als oud.

Met als doel het bevorderen van sociale cohesie in de buurt, leveren wij een bijdrage aan de strijd tegen armoede onder gezinnen en kinderen.

Visie:

In deze moderne tijd worden we geconfronteerd met talloze sociale, economische en psychologische drukpunten die ons dagelijks leven beïnvloeden. De maatschappij evolueert voortdurend en brengt nieuwe normen, waarden en verwachtingen met zich mee. Dit kan overweldigend zijn voor veel mensen, vooral voor hen die al kwetsbaar zijn door persoonlijke omstandigheden zoals armoede, verslaving of geestelijke gezondheidsproblemen.

Als organisatie begrijpen wij dat er behoefte is aan een warme en herkenbare plek waar deze mensen terecht kunnen voor ondersteuning op maat. Wij willen een verschil maken in hun leven door hen te voorzien van praktische hulp, emotionele steun en begeleiding bij het navigeren door de complexiteit van onze maatschappij.