Destiny Offermans

Voorzitter/ Secretaris

Den Haag

Ik ben moeder van twee jongens van 11 en 18 jaar.  Ik ben geboren op Curaçao en woon sinds 1990 in Nederland.

Ik ben een ervaringsdeskundige, hulpverlener nieuwe stijl, coach, trainer, motivator en sociaal ondernemer.

Ik werk vanuit ervaringsdeskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme en deel graag mijn kennis en ervaring met anderen.

Omdat ik geloof in gelijke kansen voor iedereen heb ik de stichting Destiny Social Events opgericht. Samen met anderen die geloven in de visie en missie van Destiny Social Events.

We zijn een platform van en voor de mens in kwetsbare posities in de samenleving en ontwikkelen een nieuw en vernieuwend welzijnsnetwerk die werkt vanuit ervaringsdeskundigheid gecombineerd liefde, compassie en professionnalisme.

Daarnaast ben ik ook een ambassadeur voor mensen in armoede.

Samen staan we sterk.

Samen kunnen we een verschil maken.

Ervaring is kennis

Kennis is power.

Ons team bestaat uit 10 vaste vrijwilligers en 15 Vrijwilligers die ons ondersteunen bij ons in dienst maar zijn geen vaste vrijwilligers.

Pascal Meeter

Den Haag

Ik volg de opleiding Verkoop & Retail aan het ROC Mondriaan. Mijn droom is om een eigen kledingwinkel te runnen.

Mijn hobby's zijn tekenen en gamen. Ik vind het leuk om te werken met kinderen.

Joshua Johnson

Vrijwilliger Algemeen &  Ervaringsdeskundige

Den Haag

Ik ben geboren In Liberia West Afrika en woon  sinds 1999 in Nederland. Toen ik nog in Liberia woonde was ik een soldaat.

Toen ik hier in Nederland kwam wonen was ik door omstandigheden verslaafd geraakt aan harddrugs.

Samen met hulp van mijn heer Jezus ben ik weer op eigen initiatief weer clean geworden.

Nu gebruik ik mij story om andere te helpen om niet in dezelfde valkuil te vallen . Door het delen van mijn ervaring met hun wil ik ze helpen om de drugs te laten staan. Heb op verschillende scholen al voorlichting mogen geven.

Tijdens de voorlichting verteld ik mensen hoe ze kunnen stoppen.

Door samen te werken Destiny Social Events wil ik graag vaker voorlichting gaan geven over wat drugs met je doet en hoe je die verleiding kan weerstand.

Ik kook verder ook graag voor mensen. Meestal maak ik gerechten uit mijn land en ook ben ik goed met kinderen.

Stefan Geurten

Bestuurslid

Den Haag

Ik ben vader van een dochter van 27 jaar en werk bij het Haagse werkbedrijf. Daarnaast ben ik ook pastorale medewerker bij het Leger Des Heils.

Ik doe mee met Destiny Social Events omdat ik me graag inzet voor anderen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Daardoor verbreed ik mijn kennis over en ervaring met verschillende culturen.

Ik hou van Onze Hemelse Vader,  lees veel en geniet van de keuken van verschillende culturen.

Polina

Vrijwilliger flyer ontwerpen en activiteiten begeleiden

Den Haag

Mag ik jullie voorstellen aan Polina.

Polina is werkzaam aan freelance illustrator en komt uit Rusland. Omdat graag andere wil ondersteunen met talenten en kwaliteiten heeft ze gereageerd op vacature die we op Den Haag Doet hebben geplaatst.

Na ons gesprek blijk ze een goede match te zijn voor ons team. Naast het ontwerpen van flyer gaat ze ons ook helpen met ons promotie materiaal en gaat ze ons ook helpen bij ons activiteiten met kinderen.

Polina heeft veel ervaring met het werken met kinderen. In Rusland heeft ze tekenles en paardles geven aan kinderen. We zijn blij haar te mogen verwelkomen in ons team.