Vrijwilligersteam Destiny Social  Events Family

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen die zelf soortgelijke uitdagingen hebben gehad en nu anderen helpen om zich staande te houden. Door hun eigen ervaringen kunnen zij empathie tonen, begrip bieden en tegelijkertijd praktische strategieën aanreiken om de obstakels te overwinnen waar onze cliënten mee te maken hebben.

Djaneska Louisa (bestuurslid)

Secretaris

Den Haag

Destiny Social Events is een organisatie die haar doel heeft gesteld om mensen te helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling. Als moeder van vier kinderen heb ik me aangesloten bij deze organisatie omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan het welzijn van onze medemens.

 

Het leven kan soms uitdagend zijn en niet iedereen heeft dezelfde kansen en mogelijkheden. Destiny Social Events begrijpt dit en zet zich in om mensen te ondersteunen die hulp nodig hebben op verschillende gebieden, zoals educatie, gezondheid en sociale integratie.

 

Destiny Offermans (bestuurslid)

Penningsmeester / Algemeen Coördinator

Den Haag

 

Ik ben moeder van twee zonen, respectievelijk 14 en 21 jaar oud. Mijn geboorteplaats is Curaçao en sinds 1990 woon ik in Nederland.

Als ervaringsdeskundige, hulpverlener nieuwe stijl, coach, trainer, motivator en sociaal ondernemer, vervul ik diverse rollen.

Bovendien ben ik ambassadeur in de strijd tegen armoede.

Mijn werkzaamheden kenmerken zich door mijn ervaringsdeskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met anderen.

Vanuit mijn overtuiging dat iedereen gelijke kansen verdient, heb ik de stichting Destiny Social Events opgericht. Samen met anderen die deze visie en missie delen, vormen wij een platform voor mensen in kwetsbare posities in de samenleving. Wij ontwikkelen een nieuw en vernieuwend welzijnsnetwerk dat gebaseerd is op ervaringsdeskundigheid, liefde en compassie.

Hiba Yasin

Vrijwilligster

Den Haag

Hiba is een inwoner van de wijk Mariahoeve die ons team ondersteunt als vrijwilliger. Haar voornaamste focus ligt op creatieve activiteiten, aangezien dit haar specialiteit is. Daarnaast heeft Hiba een passie voor koken en geniet zij van het werken met kinderen.

Hilbeen 

Vrijwilligster 

Den Haag

Hilbeen is tevens een wijkbewoonster van Mariahoeve die ons team vrijwillig ondersteunt. Zij biedt haar ondersteuning op diverse gebieden. Hilbeen is afkomstig uit Irak en is reeds meer dan drie jaar actief binnen onze organisatie.

Seda

Vrijwilligster

Den Haag

Seda is vanaf de oprichting van de stichting betrokken bij de activiteiten van de organisatie. Seda is een veelzijdig persoon die inzetbaar is op diverse terreinen, variërend van koken tot visagie. Bovendien draagt Seda bij aan de coördinatie van de actieactiviteiten. Daarnaast is Seda een uitstekende danser en treedt regelmatig op.

Pascal Meeter & Cyril Offermans

Vrijwilligers

Den Haag

Pascal en Cyril zijn twee waardevolle leden van ons jeugdteam van vrijwilligers. Als onderdeel van dit team bieden ze essentiële ondersteuning tijdens onze activiteiten en helpen ze nieuwe activiteiten voor kinderen en jongeren te bedenken. Samen met nog twee andere jongeren vormen zij een dynamisch team dat zich volledig inzet voor het welzijn van de jeugd.

 

Naast hun betrokkenheid bij onze organisatie, draagt Cyril ook bij aan ons online bereik door het maken van filmpjes voor onze sociale media kanalen. Met zijn creatieve vaardigheden brengt hij onze boodschap op een innovatieve manier over aan een groter publiek.

Liandra & Lendra Louisa

Vrijwilligers

Den Haag

Liandra en Lendra maken deel uit van ons jeugdteam en bieden ondersteuning op diverse gebieden. De dames zijn enthousiast om mee te denken en dragen tevens leuke activiteitenideeën aan. Het meest plezier beleven zij aan het assisteren bij grootschalige evenementen.

Een aantal van ons vrijwilligers samen met hun kinderen die deel uitmaken van ons jeugdteam. 

Manal

Vrijwilligster

Den Haag

Manal is van Syrische afkomst en heeft vier kinderen. Zij is reeds drie jaar werkzaam als vrijwilligster bij onze organisatie. Bovendien is Manal een betrokken wijkbewoonster van Mariahoeve en maakt zij deel uit van ons cateringteam. Naast haar culinaire vaardigheden, houdt Manal zich tevens bezig met het begeleiden van diverse activiteiten.

Stefan Geurten

Vrijwilliger EHBO, toezicht & pastoraal

Den Haag

Ik ben de vader van een dochter van 27 jaar en ben werkzaam bij het Haagse werkbedrijf. Daarnaast vervul ik de functie van pastorale medewerker bij het Leger Des Heils.

Mijn deelname aan Destiny Social Events komt voort uit mijn wens om mij in te zetten voor anderen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Hierdoor vergroot ik mijn kennis en ervaring met betrekking tot diverse culturen.

Bovendien ben ik vanaf het begin betrokken geweest bij de activiteiten van Destiny Social Events, toen deze nog opereerde onder de naam Destiny Events.

Mijn liefde voor Onze Hemelse Vader, mijn passie voor lezen en mijn waardering voor de keukens van verschillende culturen zijn enkele van mijn persoonlijke interesses.

Naomi Paas

Vrijwilligster

Den Haag 

Naomi is een moeder van twee kinderen en heeft een opleiding tot onderwijsassistent gevolgd, waarin zij haar diploma heeft behaald. Zij heeft stage gelopen op verschillende basisscholen en bij gezinnen thuis.

Daarnaast heeft zij ook stage gelopen op een kinderdagverblijf, waar zij heeft gewerkt met kinderen van 0 tot 4 jaar.

Door haar ruime ervaring met kinderen is Naomi zeer gemotiveerd om ons te ondersteunen bij activiteiten voor kinderen. Naast haar werk met kinderen heeft Naomi ook een passie voor koken, waarvoor zij eveneens diploma's heeft behaald.

Bee

Vrijwilliger

Den Haag

Bee is reeds een half jaar actief betrokken bij de stichting en heeft zich bewezen als een waardevolle kracht met uitgebreide kennis omtrent het op- en afbouwen van evenementen. Bovendien beschikt hij over een brede kennis van muziekinstrumenten en heeft hij in het verleden diverse muzikale projecten opgezet. Daarnaast is hij een creatieve geest met leuke activiteitenideeën en heeft hij een passie voor gamen en vissen.