Resultaat gegarandeerd. Events with a impact.

Destiny Offermans (bestuurslid)

Penningsmeester / Algemeen Coördinator Den Haag

Den Haag

Ik ben moeder van twee jongens van 11 en 18 jaar.  Ik ben geboren op Curaçao en woon sinds 1990 in Nederland.

Ik ben een ervaringsdeskundige, hulpverlener nieuwe stijl, coach, trainer, motivator en sociaal ondernemer.

Daarnaast ben ik ook ambassadeur tegen armoede.

Ik werk vanuit ervaringsdeskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme en deel graag mijn kennis en ervaring met anderen.

Omdat ik geloof in gelijke kansen voor iedereen heb ik de stichting Destiny Social Events opgericht. Samen met anderen die geloven in de visie en missie van Destiny Social Events.

We zijn een platform van en voor de mens in kwetsbare posities in de samenleving en ontwikkelen een nieuw en vernieuwend welzijnsnetwerk die werkt vanuit ervaringsdeskundigheid gecombineerd liefde, compassie.

Ilhame Mazrina

Algemeen coördinator Beauty Activiteiten

Den Haag

Vanwege haar kennis over visagie wil Ilhame ons graag ondersteunen tijdens ons beauty projecten. Daarnaast gaat ze ook workshops verzorgen aan vrouwen die meer wil weten welke producten geschikt zijn voor hun huid.

Verder is Ilhame al 12 jaar werkzaam bij stichting Mara Opstap waar ze activiteiten en events organiseert voor dak- en thuislozen jongeren in Den Haag.

Marsha Tremour

Algemeen coördinator Zoetermeer

Vrijwilliger catering

Zoetermeer / Den Haag

Marsha is een moeder 4 kinderen en is altijd al in Zoetermeer bezig geweest met het organiseren van activiteiten voor mensen, jong en oud, die in armoede leven. Zoals het maken van eten voor gezinnen.

Naast het organiseren van activiteiten is een andere passie van Marsha koken. Op regelmatige basis heeft ze verschillende kookworkshops verzorgd in Zoetermeer. Ook heeft ze voor verschillende partijen in de catering mogen verzorgen.

Brain Wams

Projectleider Astro 4 Kids

Den Haag

Ik ben Brian, 30 jaar oud en woon in Voorburg.
Ik hou mij naast mijn fulltime baan, vooral bezig met muziek productie, koken en astronomie/astrofotografie en ben vaak op heldere avonden 's nachts buiten te vinden met mijn telescoop of zit ik in mijn opnamestudio.

Ik vind het leuk om mensen dingen te leren over ons universum en neem graag mensen mee voor kijk avondjes met verschillende telescopen.

Ik heb een paar jaar geleden met Destiny Social Events samengewerkt en ik gaf toen een muziek workshop voor kinderen onder het genre 'rap en hip-hop'. Nu wilde ik graag een andere interesses delen, namelijk astronomie en via Destiny Social Events kon dit werkelijkheid worden.

Stefan Geurten

Vrijwilliger EHBO, toezicht & pastoraal

Den Haag

Ik ben vader van een dochter van 27 jaar en werk bij het Haagse werkbedrijf. Daarnaast ben ik ook pastorale medewerker bij het Leger Des Heils.

Ik doe mee met Destiny Social Events omdat ik me graag inzet voor anderen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Daardoor verbreed ik mijn kennis over en ervaring met verschillende culturen.

Daarnaast ben ik ook al vanaf het begin betrokken bij de activiteiten van Destiny Social Events toen we nog werkt onder de naam Destiny Events.

Ik hou van Onze Hemelse Vader,  lees veel en geniet van de keuken van verschillende culturen.

Polina

Vrijwilliger flyer ontwerpen en activiteiten begeleiden

Den Haag

Polina is werkzaam als freelance illustrator en komt uit Rusland. Omdat ze  graag anderen wil ondersteunen met haar talenten en kwaliteiten heeft ze gereageerd op vacature die we op Den Haag Doet hebben geplaatst.

Na ons gesprek bleek ze een goede match te zijn voor ons team. Naast het ontwerpen van flyer gaat ze ons ook helpen met ons promotiemateriaal en gaat ze ons ook helpen bij ons activiteiten met kinderen.

Polina heeft veel ervaring met het werken met kinderen. In Rusland heeft ze tekenles en paardrijles gegeven aan kinderen. We zijn blij haar te mogen verwelkomen in ons team.

Naomi Paas

Vrijwilliger kinderactiviteiten

Den Haag / Zoetermeer

Naomi is moeder van 2 kinderen en heeft voor onderwijsassistent gestudeerd en haar diploma hierin gehaald.

Naomi heeft op verschillende basisscholen stage gelopen en ook bij gezinnen thuis.

Daarnaast heeft ook stage gelopen op een kinderdag verblijf waar ze gewerkt heeft met kinderen van 0-4 jaar.

Door haar ervaring met kinderen wil Naomi ons graag ondersteunen tijdens activiteiten voor kinderen.

Naast het werken met kinderen heeft Naomi een andere passie in koken. Waarvan ze ook diploma's heeft.