Lori Events

Bent u op zoek naar een creatieve duizendpoot die alles voor u regelt tot in de kleinste details dan bent u bij Lori Events aan het goede adres. Wij staan voor kwaliteit en een mooie beleving voor elke activiteit of evenement.

https://www.lorievents.nl/

Wijkcentrum De Rank

De oorsprong van de huidige Stichting is ontstaan uit St. de Rank oprichter, Arie Knoester (2005) en St. Zout der Aarde den Haag (2017)  oprichter, Sam Nanhu. Sam kreeg de opdracht van zijn moedergemeente in Rotterdam om een gemeente te starten in Den Haag en Arie zocht iemand die het werk van de Rank kon voortzetten. Hieruit ontstond Zout der Aarde Den Haag en Inloop de Rank. De kerk Zout der Aarde Den Haag ontstaan uit de activiteiten, gaat na vele voorbereidingsjaren waarschijnlijk in 2021 fuseren met  Huizen van Licht. Zo kan de Rank zich bezighouden met haar kernactiviteiten.

https://www.zoutderaarde-denhaag.nl/over-ons

Podium Noord

Podium NOORD is hét nieuwe podium voor kunst en cultuur in Haagse Hout.

Wij organiseren, faciliteren en ontplooien kunst- en cultuurprojecten waarbij stadsdeelbewoners, vrijwilligers en partners uit Haagse Hout mee kunnen doen.

Een nieuwe organisatie met een stevig netwerk van in Haagse Hout en daarbuiten. Met kennis en ervaring in het begeleiden, ondersteunen en faciliteren van makers, het opzetten van muziek- en theaterprogrammering en het tot stand brengen van culturele initiatieven.

https://podiumnoord.nl/

Woej De Plint

Wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam biedt plek aan vele activiteiten. In het wijkcentrum is altijd wel wat te doen. Het centrum fungeert als ’huiskamer’ van de wijk Prinsenhof. De centrale hal heeft het karakter van een ontmoetingsplaats waar iedereen gewoon kan binnenstappen. Zo wordt er dagelijks door wijkbewoners, deelnemers en groepen gegeten of koffie gedronken en het nieuws van alle dag besproken.

https://www.woej.nl/buurt-buren/wdc-de-plint/