Crea Activiteit Thema Winter 2023 (Mariahoeve)

Aan de hand van de thema winter hebben we met de kinderen Iglo geknutsel. De kinderen kregen tijdens het knutselen kregen de kinderen warme chocolademelk met slagroom.

In totaal hebben er 14 kinderen meegedaan met de activiteit.

Uitstapje Kidseiland 2022 (Mariahoeve, Laak & Centrum)

Samen met kinderen van Laak, Mariahoeve en Transvaal zijn naar Kidseiland geweest. In Totaal waren er 60 kinderen samen met hun ouders.
Ook hebben we de verjaardag gevierd van een kids die jaar was.

De sfeer was heel gezellig en de kinderen hebben genoten.

Crea activiteit Maak je eigen dierenrijk 2022 (Centrum)

Samen met de kinderen gingen een eigen dierenrijk maken van verschillende knutselmaterialen. Die kinderen hebben hum fantasie de vrije loop gelaten en hebben mooie dierenwerelds gemaakt

Paaspicknick 2022  (Mariahoeve)

Aan de paaspicknick hebben 20 kinderen meegedaan. We hebben allemaal leuke spellen met de kinderen de park gedaan en hebben de kinderen genoten van een heerlijk picknick.

Naast de spelletjes konden de kinderen ook vrij spellen en de moeders konden netwerken en met elkaar in gesprek gaan.

United Mariahoeve 2022 (Mariahoeve)

United Mariahoeve was een geslaagd en succesvolle event. Iedereen heeft genoten van de programma en de kinderen gingen met glimlach. Er was verschillende dingen te doen. Mexicaanse ring , vier op een rij, gladiatorspel, schminken, henna zetten en nog veel meer. Bij stichting Cultuurgebaar kregen mensen uitleg hoe je oude kleren kon oppimpen. Verder konden de bezoekers kennis maken met een aantal organisaties in de wijk. Ook waren optreden die verzorgd werden door stichting Pluk & Pleej. Kortom het was een succesvolle dag met hoog opkomst. In taal hebben tussen de 200 - 250 mensen de event bezocht.

Met dank aan Stichting KunstPost, Lori Events, VDZ taal, Salsa Peri, De tuinen van Mariahoeve, stichting Pluk & Pleej, stichting Cultuurgebaar, Willie Vasikom, Ivan Kemp, Repair Kid, Rose, Coöperatie Eva, Gebiedscooperatie wijk25, Fatima Faid, Mara Opstap, Oranjefonds, Fonds1818, Oranjefonds en alle lieve vrijwilligers die op zondag tijd hebben vrijgemaakt om ons te ondersteunen. 

Burendag 2022 (Mariahoeve)

Samen met stichting Pluk & Pleej hebben we 23 september een leuke burendag georganiseerd voor de wijkbewoners van Mariahoeve.

De kinderen konden meedoen met verschillende spellen. De top 3 van kinderen die de meeste spelletjes hebben gewonnen kregen een cadeaubon voor de bioscoop.

Verder konden de wijkbewoners genieten van een heerlijke BBQ. 

Beauty Event Conservatorium 2022 (Bezuidenhout)

In samenwerking hebben we in oktober een beauty event georganiseerd voor Oekraïense vluchtelingen die verblijven in de Conservatorium.

In totaal hebben er 30 vrouwen gebruik gemaakt van de beauty behandelingen.

 

Beestjes Bende 2022 (Mariahoeve)

Beestenbende van een natuurproject waarin we met de kinderen stil stonden bij ons rol bij de natuur, waarom het belangrijk is dat we voor moeder natuur zorgen en hoe kan de natuur ons helpen om ons rust te vinden. In totaal hebben we 3 workshops verzorgt aan de kinderen en hebben ook crea activiteiten met ze gedaan.
Het was een samenwerking project met Toverbosch, Notentuintje en Cultuurschakel.
In totaal hebben er 40 kinderen meegedaan met het event.

Sint Maarten 2022 (Mariahoeve)

Op 13 november hebben we een succesvolle Sint-Maarten event georganiseerd voor de kinderen in Mariahoeve. In totaal hebben 70 wijkbewoners ons event bezocht waarvan 40 kinderen. De kinderen konden stempels verdienen voor de snoepzakjes door de opdrachten uitvoeren. Verder was er poffertjes en warme chocolademelk. Het was leuk om te zien hoeveel ouders meeliepen met de kinderen waardoor het een echt kind/ouder activiteit werd.

Het activiteit werd mede mogelijk gemaakt door Postcode Loterij Buurtfonds, Lori Events, Stichting Pluk & Pleej, Stichting KunstPost, jongerencentrum Boem en ons vrijwilligers die zich hard hebben ingezet om de kinderen en hun ouders een leuk avond te bezorgen.

Lasergame Events 2022 (Mariahoeve)

Water Game Day 2021 (Mariahoeve)

Destiny Life Academy Single Moms Rock Editie (Leidschendam - Voorburg)

Destiny Life Academy is een reeks bewustwordingsworkshops voor vrouwen en mannen die willen werken aan hun persoonlijkheid en het loslaten van hun blokkades. Aan de hand van thema's gaan we samen de deelnemers opzoek naar hun blokkades die hun persoonlijke groei in de weg staat. Want pas als je blokkades hebt losgelaten kan je doorgroeien naar de volgende level.

De workshops zijn gemaakt vanuit ervaringsdeskundigheid.

De workshops zijn in totaal door 20 vrouwen uit Leidschendam - Voorburg bezocht. De vrouwen waren heel open over welke blokkades ervaren en waar dat vandaan kwam.

De vrouwen gaven aan dat ze veel van de workshops hebben geleerd en dat het hun aan het denken heeft gezet over hun zelf en hun positie in het leven. was voor hun. De alle leeftijdscategorieën bevonden zich onder de deelnemende vrouwen.

Aan de eind hebben de deelnemers een  certificaat van deelname ontvangen.

De vrouwen waren heel erg gemotiveerd en was leuke ervaring om de workshops te mogen verzorgen 

Astro for Kids 2021 (Centrum)

Astro for kids is een reeks workshops voor kinderen over de ruimte en hoe die in elkaar zit. Tijdens workshops krijgen de kinderen informatie over welke planeten en sterren zich in de ruimte bevinden, wat is de zwarte gat enz.

Ook kunnen de kinderen  vragen stellen over de ruimte die ze hadden over de ruimte.

Daarnaast gingen we ook met de kinderen knutselstukjes maken die te maken hadden met de ruimte.

In totaal hebben er 10 kinderen mee gedaan met de activiteit.