Events

Destiny Social Events organiseert events met een sociaal en duurzaam karakter. Doel is verbinden, informeren, leren en kennis en ervaring delen. We helpen iedereen die geholpen wil worden met name mensen in kwetsbare posities.

Onze events worden uitgevoerd door ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, professionele ondersteuners, sociale ondernemers en institutionele partners.

De vrijwilligers bieden we de mogelijkheid om hun eigen project op te zetten onder de vleugels van Destiny Social Events.

Derden:

We bieden ook de mogelijk om voor derden events te coördineren en organiseren. We creëren events, van droom naar werkelijkheid, met een unieke twist,

Destiny Life Academy

Destiny Life Academy organiseert workshops & trainingen gericht op het opbouwen, versterken en behouden van een sterke eigen identiteit en persoonlijkheid.

Aan de hand van thema's gaan we samen kijken waar je blokkades liggen en wat daarvan de reden is. Ook kijken we naar wat het belangrijkste fundament is voor het opbouwen van jouw eigen sterke persoonlijkheid.

Ook krijg je opdrachten die je thuis maakt en je verder kunnen helpen op je reis naar je ware ik.

Destiny Life Academy is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Destiny Life Coaching

Destiny Life Coaching is bedoeld voor iedereen die wil werken aan persoonlijkheid, talenten & kwaliteiten.

In de sessies gaan we samen op zoek naar je blokkades, de reden van je blokkades en de oplossingen daarvoor. Ook kijken we naar de mogelijk om je eigen ontwikkeling te bevorderen en wat je levensmissie/doel is en hoe je die in kan zetten voor een betere kwaliteit van leven.

Afspraken maken kan je doen via contact. Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

Destiny Teaching Seminars

Om mensen een betere beeld te geven over de Woord van God hebben wij een aantal seminars ontwikkeld.

De seminars hebben als doel een betere beeld te creëren, meer inzicht te bieden, vooral in zichzelf en waarin je nu werkelijk gelooft, en niet om mensen tot het geloof te brengen.

Dat is een keuze die iedereen voor zichzelf persoonlijk mag nemen. We bieden slechts perspectief en delen graag die met jou, met al onze kennis en ervaring.