Empowerment Workshops

De empowerment workshops zijn gericht op het opbouwen, versterken en behouden van een sterke eigen identiteit en persoonlijkheid.

Aan de hand van verschillende  thema's gaan we samen met je kijken waar je blokkades liggen en wat daarvan de reden is. Ook kijken we naar wat het belangrijkste fundament is voor het opbouwen van jouw eigen sterke persoonlijkheid.

Ook krijgen de deelnemers opdrachten mee naar huis die ze kunnen maken.  Ook kunnen de deelnemers een afspraak maken voor een eventueel vervolg traject. 

De workshops zij gemaakt vanuit ervaringsdeskundigheid en hebben als doel het delen van kennis die je kan helpen bij het oplossen van mentale blokkades of bij het vinden van je innerlijke kompas.

Kingdom Teaching

Kingdom Teaching is een reeks levensbeschouwingsstudie voor iedereen die meer over de Bijbel willen weten en hoe ze dat toe kunnen passen op hun eigen leven.

Het onderwijs die we geven heeft als doel een betere beeld te creëren, meer inzicht te bieden, vooral in jezelf en waarin je nu werkelijk gelooft en wat de Bijbel precies bedoelt.

Het is niet onze bedoeling om mensen te dwingen te kiezen voor het geloof. Want dit is de vrije wil die we hebben ontvangen van God om voor Hem te kiezen. Wat we vooral met dit project willen bereiken is de misverstanden weg te halen die mensen hebben rondom het Christelijke geloof zodat mensen een eerlijk keus krijgen gebaseerd op de juiste informatie. Want God is alleen maar liefde.

 Astro 4 Kids

Astronomie basistheorie voor kinderen met een PowerPoint presentatie.

Op spelenderwijs de geheimen van ons zonnestelsel en heelal te ontdekken en zelfs (als het weer het toelaat) zelf de maan te bekijken door een grote telescoop!

Er wordt een kleine test aan het einde van de presentatie afgenomen en degene die de meeste vragen goed heeft en erg enthousiast is maak kans op een eigen telescoop!

Het is ook mogelijk om op locatie bij dit project uitvoeren. Wil u meer informatie over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Events

Destiny Social Events organiseert events met een sociaal en duurzaam karakter. Doel is verbinden, informeren, leren en kennis en ervaring delen. 

Ons events worden uitgevoerd door ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, professionele ondersteuners, sociale ondernemers en institutionele partners. 

De vrijwilligers bieden we ook de mogelijkheid om hun eigen project op te zetten onder de vleugels van Destiny Social Events.