Op 27 april 2021 hebben we op verzoek van een aantal wijkbewoners  activiteiten voor Koningsdag georganiseerd. We hebben toen allemaal spelletjes gedaan met de kinderen  in Park De Horst.

De winnaar heeft kaarten gewonnen voor een voorstelling naar keus in het Zeeheldentheater.

Paasactiviteit 2021. De kinderen kregen eerst een paaslunch en daarna gingen ze chocolade eieren in de omgeving zoeken. Toen ze klaar waren hebben ze nog Bingo  gespeeld

Door een bijdrage van de Participatiekeuken hebben we veel kinderen in Mariahoeve gratis popcorn mogen weg geven. Dank jullie wel.

GlittertattooĊ› leuk voor op feestjes en events. Als zijtak van de kidsclub verzorgen we het ook op events van derden. Alle inkomsten hiervan herinvesteren we in de kidsclub zodat we leuke activiteiten kunnen blijven verzorgen voor de kinderen die bij ons komen. 

Op 25 april 2021 zijn we met de kinderen het Haagse Bos in geweest. In het bos hebben een stormbaan wedstrijd gehouden. De winnaars hebben  een bioscoopkaart gewonnen.

Omdat we tijdens de paasdagen de ouderen in Mariahoeve graag iets wilde geven hebben we met ons vrijwilligersteam paasstukjes gemaakt en die hebben we uitgedeeld bij verzorgingshuizen die in gevestigd aanwezig zijn.

Vanuit Achterban Werkt! in samenwerking met Destiny Social Events , Chapter Frazz en Mijn Buuf hebben we  een kledingmarkt georganiseerd.

De kledingmarkt was bedoeld voor gezinnen die van een minimum inkomen moeten rondkomen of zwaar getroffen waren door de corona crisis. 

De kledingmarkt was een succes en is door minimaal 50 gezinnen bezocht.

Voetbaltoernooi Mariahoeve voor jongens en meisjes van 7 - 14 jaar. De kinderen die de toernooi hadden gewonnen kregen dagjes uit VVV Bonnen.

Naast het voetbaltoernooi in Mariahoeve hebben ook het voorgerecht gehad om  een mini toernooi te mogen organiseren tijdens het wijkfeest in Laak

Het was een leuke buurtfeest met samenwerkingspartner Achterban Werkt! en wijkbewoners. 

Destiny Life Academy zijn workshops & trainingen die gericht zijn op het opbouwen, versterken en behouden van een sterke eigen identiteit en persoonlijkheid.

Aan de hand van deze thema's gaan we samen kijken waar je blokkades liggen en wat daarvan de reden is. Ook kijken we naar wat het belangrijkste fundament is voor het opbouwen van jouw eigen sterke persoonlijkheid.

Ook krijg je opdrachten die je thuis maakt en je verder kunnen helpen in je reis naar jouw ware ik.

Destiny Life Academy is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Samen met Achterban Werkt! hebben we op 19 & 20 december 2020 een kinderkerstmarkt georganiseerd. De kinderen konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Met de kerststukjes wedstrijd konden de kinderen een Speelgoedcadeaubon of een dagje uit cadeaubon winnen. Verder waren er optredens van Alena, Gina & Sunflower en Susanne de Rooij samen met Febby. En alle kinderen die aanwezig waren kregen een goodiebag met cadeautjes. In totaal hebben er 65 kinderen meegedaan.

Op 28 & 29 november 2020 hebben we samen met Achterban Werkt! een crea weekend georganiseerd dat als thema had 'Versier je eigen hart en geeft dat aan iemand dat belangrijk is voor je'. Het weekend was zo'n  succes dat Mariahoeve Crea Kids vanaf 9 januari 2021 gaan zaterdag een crea dag organiseren voor kinderen in Mariahoeve.

Op 14 februari 2021 hebben we samen met Alena een workshop 'Zelf Acryl nagels zetten' voor jonge tieners meisjes in Mariahoeve. Vanwege succes zal het event nog een keer herhaald worden. Voor de precieze datum houd onze agenda in de gaten.

Vanuit Destiny Social Events in samenwerking Coöperatie EVA Achterban Werkt  hebben we vrouwen beauty dag organiseren in Mariahoeve. Aan dit project werken professionele schoonheidsspecialisten mee die tegen een maatschappelijke prijs de bezoekers een behandeling verzorgen. 

We zijn met dit project gestart omdat we het voor iedereen mogelijk willen maken om gebruik te kunnen maken van schoonheidsspecialisten tegen een prijs die voor hun betaalbaar is.

Burendag Mariahoeve 2020 in samenwerking met Achterban Werkt! Was een succesvolle dag. Volgende jaar zal er in Mariahoeve vanuit Destiny Social Events een nieuwe burendag worden georganiseerd. 

Burendag Mariahoeve is mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds.