Op 27 april 2021 hebben we op verzoek van een aantal

wijkbewoners een aantal activiteiten voor Koningsdag georganiseerd. We hebben toen allemaal spelletjes met  ze gedaan in Park De Horst.

De winnaar heeft kaarten gewonnen voor een voorstelling naar keus in het Zeeheldentheater.

Paasactiviteit 2021. De kinderen kregen eerst een paaslunch en daarna gingen ze chocolade ei in de omgeving zoeken. Toen ze klaar waren hebben ze nog Bingo met ze alle gespeeld

Omdat we tijdens de paasdagen de ouderen in Mariahoeve graag iets wilde geven hebben we met ons vrijwilligersteam paasstukjes gemaakt en die hebben we uitgedeeld bij verzorgingshuizen die in Mariahoeve aanwezig zijn.

Vanuit Achterban Werkt! in samenwerking met Destiny Social Events , Chapter Frazz en Mijn Buuf hebben we afgelopen weekend een kledingmarkt georganiseerd.

De kledingmarkt was bedoeld voor gezinnen die van een minimum inkomen moeten rondkomen of zwaar getroffen waren door de corona crisis. 

De kledingmarkt was een succes en is door minimaal 50 gezinnen bezocht.

Voetbaltoernooi Mariahoeve voor jongens en meisjes van 7 - 14 jaar. De kinderen die de toernooi hadden gewonnen kregen dagjes uit VVV Bonnen.

Naast de voetbaltoernooi in Mariahoeve hebben ook de voorgerecht gehad om ook een mini toernooi te mogen organiseren tijdens de wijkfeest in Laak

Het was een leuke buurtfeest voor samenwerkingspartner Achterban Werkt! en wijkbewoners. 

Destiny Life Academy is een  workshops & trainingen gericht op het opbouwen, versterken en behouden van een sterke eigen identiteit en persoonlijkheid.

Aan de hand van thema's gaan we samen kijken waar je blokkades liggen en wat daarvan de reden is. Ook kijken we naar wat het belangrijkste fundament is voor het opbouwen van jouw eigen sterke persoonlijkheid.

Ook krijg je opdrachten die je thuis maakt en je verder kunnen helpen op je reis naar je ware ik.

Destiny Life Academy is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Crea activiteit voor kinderen van 7 - 13 jaar, Onderdeel van de kidsclub.

Door een bijdrage van de participatiekeuken hebben we veel kinderen in Mariahoeve gratis popcorn mogen weg geven. Dank jullie wel.

GlittertattooĊ› leuk voor op feestjes en events. Als zijtak van de kidsclub verzorgen we het ook op events van derden tegen een vergoeding van  75,-  euro voor het hele vent of  30,- euro op feestjes. Deels ook vergoeding voor het gebruikte materiaal, Alle inkomsten zullen we investeren in de kidsclub zodat we leuke activiteiten kunnen blijven verzorgen voor de kinderen die bij ons komen. 

Op 25 april 2021 zijn we met de kinderen de Haagse Bos in geweest. In de bos hebben een stormbaan wedstrijd gehouden. De kinderen die hebben gewonnen hebben een bioscoopkaart gewonnen.

Op 14 februari 2021 hebben we samen met Alena Acryl nagels zetten bij zelf workshop voor jonge tieners meisjes in Mariahoeve. Vanwege succes zal het event nog een keer herhaal worden. Voor de precies datum hou onze agenda in de gaten

Vanuit Destiny Social Events En Coöperatie EVA we gaan vanaf september maandelijkse vrouwen beauty organiseren in Mariahoeve. Aan dit project werken professionele schoon specialisten mee die tegen een maatschappelijke prijs de bezoekers een behandeling verzorgen. 

We zijn met dit project gestart omdat we het voor iedereen mogelijk willen maken om gebruik te kunnen maken van schoonheidsspecialisten tegen een prijs dat voor hun betaalbaar is 

De volgende vrouwen Beauty Day staat gepland voor eind september. Nadere informatie volgt.

Samen met Achterban Werkt! hebben we op 19 & 20 december 2020 . De kinderen konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Met de kerststukjes wedstrijd konden de kinderen een Intertoy cadeaubon of een dagje uit cadeaubon. Verder was er optreden van Alena, Gina & Sunflower en Susanne de Rooij samen met Febby. En alle kinderen die aanwezig waren kregen een goodiebag met cadeautjes. In totaal hebben er 65 kinderen meegedaan.

Op 28 & 29 november 2020 hebben we samen met Achterban Werkt! een crea weekend georganiseerd die als thema had versier je eigen hart en geeft dat aan iemand dat belangrijk is voor je. De weekend was zo succes dat Mariahoeve Crea Kids. Vanaf 9 januari 2021 gaan we elke zaterdag een crea dag organiseren voor kinderen in Mariahoeve en omgeving

Burendag Mariahoeve 2020 in samenwerking met Achterban Werkt! Het een succesvol dag. Volgende jaar zal er in Mariahoeve  vanuit Destiny Social Events een nieuwe burendag worden georganiseerd. 

Burendag Mariahoeve is mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds.