Voetbaltoernooi Mariahoeve voor jongens en meisjes van 7 - 14 jaar. De kinderen die de toernooi winnen VVV bonnen waarmee ze onder andere naar Duinrell kunnen gaan.

Nadat de voetbaltoernooi in Mariahoeve hebben ook de voorgerecht gehad om ook een mini toernooi mogen organiseren tijdens de wijkfeest in Laak

Het was een leuke bestuur feest van onze samenwerkingspartner Achterban Werkt! Tijdens het werd de nieuwe bestuur geïntroduceerd. Op uitnodiging waren we aanwezig.

Destiny Life Academy is een  workshops & trainingen gericht op het opbouwen, versterken en behouden van een sterke eigen identiteit en persoonlijkheid.

Aan de hand van thema's gaan we samen kijken waar je blokkades liggen en wat daarvan de reden is. Ook kijken we naar wat het belangrijkste fundament is voor het opbouwen van jouw eigen sterke persoonlijkheid.

Ook krijg je opdrachten die je thuis maakt en je verder kunnen helpen op je reis naar je ware ik.

Destiny Life Academy is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Samen met Achterban Werkt! hebben we op 19 & 20 december 2020 . De kinderen konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Met de kerststukjes wedstrijd konden de kinderen een Intertoy cadeaubon of een dagje uit cadeaubon. Verder was er optreden van Alena, Gina & Sunflower en Susanne de Rooij samen met Febby. En alle kinderen die aanwezig waren kregen een goodiebag met cadeautjes. In totaal hebben er 65 kinderen meegedaan.

Vanuit Destiny Social Events En Coöperatie EVA we gaan vanaf september maandelijkse vrouwen beauty organiseren in Mariahoeve. Aan dit project werken professionele schoon specialisten mee die tegen een maatschappelijke prijs de bezoekers een behandeling verzorgen. 

We zijn met dit project gestart omdat we het voor iedereen mogelijk willen maken om gebruik te kunnen maken van schoonheidsspecialisten tegen een prijs dat voor hun betaalbaar is 

De volgende vrouwen Beauty Day staat gepland voor eind september. Nadere informatie volgt.

De beauty Crew

Burendag Mariahoeve 2020 in samenwerking met Achterban Werkt! Het een succesvol dag. Volgende jaar zal er in Mariahoeve  vanuit Destiny Social Events een nieuwe burendag worden georganiseerd. 

Burendag Mariahoeve is mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds.

Op 28 & 29 november 2020 hebben we samen met Achterban Werkt! een crea weekend georganiseerd die als thema had versier je eigen hart en geeft dat aan iemand dat belangrijk is voor je. De weekend was zo succes dat Mariahoeve Crea Kids. Vanaf 9 januari 2021 gaan we elke zaterdag een crea dag organiseren voor kinderen in Mariahoeve en omgeving